Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Cursus en workshops

Bij Bergsma Photography kun je terecht voor fotografie cursussen. Of je nu beginnend fotograaf bent of gevorderd: Johan Bergsma heeft een aanbod dat bij ieder aansluit. Variërend van een basiscursus fotografie tot een cursus voor gevorderden of een masterclass gericht op specifieke onderwerpen zoals portretfotografie, urban fotografie, flitsen en strobisten. Maar wat dacht u van een workshop op Ameland? 

Overzicht 

Hieronder tref je een overzicht van onze cursussen:

Lees verder Basiscursus fotografie

Basiscursus fotografie

Mooie foto's leren maken lukt alleen als de foto technisch goed is. In onze basiscursus leert u de basistechnieken zoals diafragma, sluitertijd en ISO waarde. 

Lees verder Vervolgcursus fotografie

Vervolgcursus fotografie

Voor de gevorderde fotograaf hebben wij de vervolgcursus fotografie met onderwerpen als fotograferen met beperkt licht, flitsen en strobisten, HDR en contrastbeheersing.

Lees verder Workshop fotografie Ameland

Workshop fotografie Ameland

Zin om de workshop fotografie Ameland te volgen? Je leert fotograferen op de manuele stand maar ook is er aandacht voor avondfotografie, landschapsfotografie en werken met beeldelementen. 

Lees verder Masterclass flitsen / strobisten fotografie

Masterclass flitsen / strobisten fotografie

De masterclass flitsen en strobisten geeft aandacht aan o.a. strobisten fotografie, manueel flitsen, balans tussen omgevingslicht en flitslicht, opbouw lichtopstelling, gebruik lichtmeters. 

Lees verder Data en tarieven cursussen

Data en tarieven cursussen

Overzicht van alle data in 2017 voor de fotografiecursus en voor de workshops en masterclasses plus actuele cursusprijzen.