Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Trouwreportage tips

Na een lange voorbereiding is het dan eindelijk jullie trouwdag. Veel te regelen, kapper, visagie, gasten ontvangen, toespraken, cadeaus, dansen en lekker eten. En dan is alles ook zo weer voorbij. Misschien een huwelijksreis en dan zijn jullie echt getrouwd. De huwelijksdag beleven de meesten als in een roes. Wat rest zijn de herinneringen. En deze herinneringen kunnen jullie beeldend maken met een bruidsreportage. Uiteindelijk is dat jullie ultieme nageniet-document. Bergsma-Photography is daarvan doordrongen en streven wij perfectie na voor jullie trouwreportage.

Trouwreportages

Trouwreportages

Trouwreportages zijn er voor ieder budget. Jullie kunnen kiezen uit diverse “steropties”. Eén ster voor de basis reportage tot vier sterren voor een compleet pakket. Daarbij bepalen jullie of de foto’s digitaal worden aangeleverd of mooi door ons worden opgemaakt in een trouwalbum. Maar welke optie jullie ook kiezen, de kwaliteit is altijd hoog. Die garantie geven wij jullie. Jullie bepalen welke delen van de huwelijksdag jullie vastgelegd willen hebben. Kijk voor meer informatie bij het tabblad “prijzen”.

 

Trouwen in het buitenland

trouwen in het buitenland

Organiseer je een romantische bruiloft in het buitenland? Ook daar kunnen jullie ons voor inhuren. En dat voor dezelfde prijzen. Jullie betalen alleen de extra reis- en verblijfkosten. Wij rekenen geen extra uurtarief, waar jullie ook gaan trouwen.

En dat mooie trouwalbum? Dat leveren wij tegen kostprijs. Wij hebben afspraken met diverse leveranciers van trouwalbums. Dus in ons voorgesprek zullen wij jullie een prijsopgaaf doen zoals de leveranciers dat berekenen. Transparanter kunnen wij het niet voor jullie maken. Geen verrassingen achteraf.

En voor alle “steropties” geldt: wij hebben altijd een oriënterend gesprek met jullie. In principe persoonlijk, maar in het geval dat jullie in het buitenland wonen zal dat via Skype gaan.

“Sfeervol trouwen”.

Tegenwoordig willen veel bruidsparen graag, naast de ambtenaar van de Burgerlijke Stand, een extra spreker hebben. Deze persoon zal na een persoonlijk gesprek in staat zijn om een mooie, toepasselijke en persoonlijke toespraak te houden. Daar zal de ambtenaar van de burgerlijke stand niet aan toe komen, die is er in beginsel ook voor de formaliteit. Wij bevelen van harte mevrouw Giselle Ecury aan. Zij is schrijfster van toonaangevende romans zoals “de rode appel”, “Erfdeel’ en “Glas in lood”. Daarnaast is zij een veel gevraagd spreekster op bruiloften. Klik op de foto voor haar website.

En hebben jullie vragen? Neem gerust contact met ons op.