Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Reviews

Onze klanten kunnen je het beste vertellen hoe wij werken. Hierbij een impressie. 

Henk

Ik ben in het voorjaar van 2017 met Johan naar Normandie geweest. In die ene week veel fototechnieken geleerd (en ook verkeerde afgeleerd). Wat je merkt is dat hij van huis uit een opleider is, iemand die de theorie uitlegt (met achtergrond en voorbeelden) en je coached (door vragen te stellen cq uit te dagen) in de praktijk. Maar Johan gaat verder: hij heeft een duidelijke kijk op de ethische kant van de fotografie, maar is ook pragmatisch, bijvoorbeeld wanneer Photoshop te gebruiken. Hij weet met veel merken om te gaan (mn Nikon en Canon) en daarmee laat hij je niet aan je lot over...

Normandie en D-Day is een geweldig decor om te fotograferen: het gaat niet alleen maar over de gruwelijkheden, ook over personen (herdenking, kranslegging, veteranen) en herinneren. Zie het als een kapstok, niet als leidraad.

Oh ja, dan is er nog de persoonlijkheid Johan: ik had niet verwacht zoveel lol te hebben.

 

 

Adrie

Net terug van 3 dagen Ameland met mijn man. Johan gaf er een workshop fotografie aan 4 fotografen (prijswinnaars van Zoom) waaronder ik. De partners volgden een interessant en breed partnerprogramma. 3 intensieve dagen met een paar prachtige hoogtepunten met veel uitdagingen. Zoom en Bergsma photography hadden alles prima georganiseerd. Ik heb me een gelukkige winnaar gevoeld ! De dagen vlogen om, en voordat we het wisten zaten we weer op de boot naar huis. Ga zeker met de tips van Johan aan de slag! Bedankt voor alles!!

 

Marijke van Overbeek

De workshop op Ameland met partnerprogramma is een aanrader! De fotografen dompelen zich 3 dagen onder in fotografie. Johan had voor ons (prijswinnaars van Zoom) exclusieve fotomomenten georganiseerd met veel uitdaging. De partners hadden een eigen fantastisch en gezellig programma onder begeleiding van Coby. Partners die niet van fotografie houden krijgen hierdoor absoluut meer begrip!

 

Gosse en Linda

Onze trouwdag, Johan heeft deze voor ons zo speciale dag prachtig in beeld gebracht. De plechtigheid natuurlijk, maar we zien veel meer dan dat terug op de foto’s. Het plezier, de liefde en nog veel meer emoties, ze spatten bijna van de foto’s. Het album, vakkundig door Coby samengesteld, is voor ons een kostbaar bezit geworden. Beiden hartelijk dank hiervoor!

 

Geartsje Tel

We hebben bij de workshop Fredeshiem een uitermate geduldige docent ontmoet, die ons op een duidelijke en rustige manier de basis gaf, waarmee we in het vervolg goede foto’s kunnen maken op elk moment en overal!! Een aanrader!