Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Fotograferen met de smartphone

Algemeen

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van de smartphone een grote vlucht genomen. Wie kent nog het tijdperk van de Nokia waarmee je alleen maar kon bellen of een sms kon versturen. Daarna kwamen de eerste smartphones met camera en tegenwoordig zitten er soms wel 3 lenzen in de smartphone. Combineer dit met de vele fotobewerkingsprogramma's voor je smartphone en je kunt geweldige foto's maken.

Wat ga je leren?

We beginnen met de mogelijkheden van de camera in je smartphone te behandelen. Denk daarbij aan belichting, DNG, HDR, panorama, focus etc. Dat kan met de iPhone en Android telefoons. Na de lunch gaan we op pad om alles in de praktijk te beoefenen. Tot slot gaan we in de studio aan de slag met de gemaakte foto's in diverse bewerkingsprogramma's. Ik sluit dan mijn telefoon aan op de televisie want dan kun je meekijken. Er is tevens een printer aanwezig om je mooiste foto uit te printen. 


Uitvoering

We starten om 09.30 uur met koffie/ thee in onze studio. Daarna gaan we aan de slag met de theorie. Na de lunch gaan we naar buiten  om een aantal opdrachten uit te voeren. Na een uurtje gaan we weer naar binnen en starten we met diverse fotobewerking apps. Tot slot kun jij je mooiste foto printen. Rond 15.00 uur sluiten we af.

Dit zijn je kosten

De cursus "Fotograferen met de smartphone" kost € 110,00. Dat is dan inclusief koffie/thee en lunch.

De groep is maximaal 8 personen. De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Natuurlijk mag je ook zelf een groep samenstellen bijvoorbeeld voor je bedrijf.
Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. We hebben een groot leslokaal waar we eenvoudig de 1,5 meter regel kunnen naleven. 

 

Lees voordat je gaat boeken even onze disclaimer op de website. Wij zijn voor transparantie en zo voorkomen we misverstanden. Bekijk ook de COVID-19 pagina. Daarin lees je o.a. dat het boeken van een cursus nu zonder risico kan plaatsvinden. je krijgt altijd je geld retour indien de cursus door COVID niet door kan gaan. 

Data 2021 cursus " Fotograferen met de smartphone"

In 2021 zal de cursus zeven keer worden gegeven in onze studio in Steenwijk. 

Cursus 1: 24 januari 2021 (VERVALLEN ivm richtlijnen RIVM))
Cursus 2: 13 maart 2021 (VOL)
Cursus 3: 24 april 2021
Cursus 4: 11 juli 2021
Cursus 5
: 29 augustus 2021
Cursus 6
: 7 november 2021
Cursus 7: 11 december 2021

 De foto's op deze pagina zijn gemaakt met de iPhone 7 en bewerkt in Snapseed.