Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Cursus "ken uw camera"

Ken uw camera cursus

U herkent het vast wel: na lang zoeken heb je een mooie camera gekocht. Bij het uitpakken stuit je ongetwijfeld op een vuistdikke handleiding. Je bladert er wat door en besluit moedeloos om maar eens wat knopjes op de camera uit te proberen. Resultaat een fletse foto. Te veel mogelijkheden op je camera en je vraagt je af "hoe stonden de menu's ook maar weer ingesteld"?  Worstel niet langer en kom een dagdeel langs voor de ken uw Camera cursus. In deze cursus leer je jouw camera kennen, maar ik leer je niet manueel fotograferen. Daar is de basiscursus voor.

 

Wat ga je leren? 

In deze cursus leer je de betekenis van alle knopjes op je camera en lopen we door de vele menu's. De begrippen diafragma, sluitertijd, ISO, ruisonderdrukking etc passeren de revue. Ik behandel de meest voorkomende basisinstellingen van je camera. Je kunt na deze cursus meteen aan de slag. Maar let op: het is dus geen basiscursus waarbij ik je manueel leer fotograferen. Velen starten met de Ken uw camera cursus om dan door te gaan met de basiscursus fotografie. Met deze combinatie ontvang je €25 korting op de basiscursus.

 

Uitvoering

Ik werk in een kleine groep van maximaal 4 personen. In beginsel werkt iedere camera op dezelfde wijze, maar zijn de menu's en knopjes verschillend. Maar door deze kleine groepen krijg je maximaal aandacht. 

 

Wat kost het je?

De Ken uw Camera cursus wordt gegeven op zaterdagochtend van 09.00 - 12.00 uur in onze studio te Steenwijk en kost € 59 per persoon.

De cursus is ook als privéles te boeken. Dan betaal je €145

 

  

Data ken uw Camera cursus 2018

 

Cursus 1        9 september ( zondag van 13.30 - 16.30 uur)  VOL!!