Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Masterclass traject (VOL)

 

Masterclass traject.

Je hebt een basis- en een vervolgcursus gevolgd en je bent nog lang niet uitgeleerd.  Of je hebt onderwerpen gemist in de beroepsopleiding aan de Fotovakschool of elders. Je wilt je verder ontwikkelen binnen de fotografie. Met dit Masterclass traject ga je grote stappen zetten. Na een intake gesprek gaan we bekijken of je voldoende basis hebt om deel te nemen. Het is een traject van 6 volle dagen inclusief een weekend aan zee. Maar ook tussen deze momenten zul je opdrachten moeten uitvoeren. En die kosten nu eenmaal tijd, creativiteit en zelfwerkzaamheid. Kun je deze discipline opbrengen? Dan is dit Masterclass traject écht iets voor jou. Er kunnen maximaal 6 fotografie liefhebbers meedoen. Het gehele traject beslaat ca 4 maanden.

 

Wat ga je leren?  

Dag 1+2 
Het Masterclass traject start met een weekend aan zee. Dit weekend gaan we aan de slag met het thema "natuur". Landschap, macro, filters, long exposure etc. Maar ook avondfotografie in combinatie met flitsen. 

Dag 3
Het thema portret duurt één dag. Je leert iets over poses, kleding en visagie en natuurlijk het werken in een studio. Na de lunch komt jullie model en ga je de theorie in de praktijk brengen.

Dag 4
Vervolgens gaan we naar een Urbex locatie om daar vooral met HDR en flitsers aan de slag te gaan.

Dag 5+6

Tot slot gaan we in onze academy twee dagen aan de slag  met al onze foto's. Photoshop en Lightroom zijn daarvoor de instrumenten. Uiteindelijk zul je een fotoverslag van je Masterclass traject moeten maken en gaan we praten over het beoordelen van een foto.

Met name voor het thema portret, zul je tussendoor aan de slag moeten met een opdracht.

 

Uitvoering

Het betreft hier een kleine groep. Het is een deel theorie maar grotendeels praktijk. Regelmatig zul je met 2-tallen moeten werken en samen aan de slag moeten met belichting en creativiteit. Het gehele traject vereist de nodige uurtjes om het vereiste effect te bereiken en dat is een verdiepingsslag te maken in je fotografie.

 

Wat kost het je?

Het Masterclass traject bestaat uit 6 volle dagen. In deze dagen zit een weekend aan zee inclusief accommodatie op basis van logies/ontbijt. Tijdens dagen in de studio zal er voldoende koffie/thee zijn en een lunch.

Inbegrepen is ook het gebruik van de studio voor het maken van opdrachten en de begeleiding daarvan.

Voor dit gehele traject betaal je € 1095. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen op een kamer voor de start aan zee.  Wil je graag een eigen kamer dan is er een meerprijs van € 95,-

Privé traject.

Het Masterclass traject kan ook individueel worden gevolgd. Dat is ideaal voor de fotografie liefhebber die zelf accenten wil leggen op aspecten van de fotografie. Aan de hand van jouw wensen maken we samen een programma geheel op maat.  Zo hebben al diverse enthousiastelingen gebruik gemaakt van een opleidingsbudget van hun werkgever. Vanuit defensie heb ik al menig cursist mogen opleiden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en offerte. 

   

Data Masterclass traject Traject 2023

Traject 1: (VOL)

25+26 mrt : weekend aan zee
22 april: portret in studio
20 mei: URBEX fotografie Duisburg
17 juni + 8 juli: Photoshop, Lightroom en Luminar

Traject 2: (VOL)

30 sep+ 1 okt : weekend aan zee
28 okt: portret in studio
25 nov: URBEX fotografie Duisburg
9+23 dec: Photoshop, Lightroom en Luminar


 

Lees voordat je gaat boeken even onze disclaimer op de website. Wij zijn voor transparantie en zo voorkomen we misverstanden.