Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Masterclass traject

 

Masterclass traject

Je hebt een basis- en een vervolgcursus gevolgd en je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wilt je verder ontwikkelen binnen de fotografie. Met dit Masterclass traject ga je grote stappen zetten. Na een intake gesprek gaan we bekijken of je voldoende basis hebt om deel te nemen. Het is een traject van 8 volle dagen inclusief een weekend aan zee. Maar ook tussen deze momenten zul je opdrachten moeten uitvoeren. En die kosten nu eenmaal tijd, creativitiet en zelfwerkzaamheid. Kun je deze discipline opbrengen? Dan is dit Masterclass traject écht iets voor jou. Er kunnen maximaal 6 fotografie liefhebbers meedoen. Het gehele traject beslaat ca 4 maanden.

 

Wat ga je leren? 

Het Masterclass traject start met een weekend aan zee, Texel. Dit weekend gaan we aan de slag met het thema "natuur". Landschap, macro, filters, long exposure etc. Maar ook avondfotografie in combinatie met flitsen. 

Het thema portret bestaat ook uit 2 dagen. Tijdens de eerste dag gaan we aan de slag in de studio met modellen. Je leert iets over poses, kleding en visagie en natuurlijk het werken in een studio. De tweede dag gaan we naar Bolsward om daar op een unieke locatie een portfolio glamourshoot te doen.

We gaan een dag en avond naar Amsterdam voor het thema "Streetlife". Vervolgens gaan we nog naar een Urbex locatie om daar vooral met HDR aan de slag te gaan.

Tot slot volgen er 2 dagen in onze academy om aan de slag te gaan met al onze foto's. Photoshop en Lightroom zijn daarvoor de instrumenten. Uiteindelijk zul je een fotoverslag van je Masterclass traject moeten maken en gaan we praten over het beoordelen van een foto.

Met name voor het thema portret, zul je tussendoor aan de slag moeten met een opdracht.

 

Uitvoering

Het betreft hier een kleine groep. Het is een deel theorie maar grotendeels praktijk. Regelmatig zul je met 2-tallen moeten werken en samen aan de slag moeten met belichting en creativiteit. Het gehele traject vereist de nodige uurtjes om het vereiste effect te bereiken en dat is een verdiepingsslag te maken in je fotografie.

 

Wat kost het je?

Het Masterclass trajectbestaat uit 8 volle dagen. In deze dagen zit een weekend aan zee (Texel) inclusief accomodatie op basis van logies/ontbijt en bootovertocht. Tijdens dagen in de studio zal er voldoende koffie/thee zijn en een lunch.

Inbegrepen is ook het gebruik van de studio voor het maken van opdrachten en de begeleiding daarvan.

Voor dit gehele traject betaal je € 745. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen op een kamer op Texel. Wil je graag een eigen kamer dan is er een meerprijs van € 90,-

   

Data Masterclass traject

 

Traject 1

23+24 maart ( weekend aan zee), 7, 13 en 20 april, 18 mei, 15 en 16 juni 2019

 

Traject 2

 7 + 8 september (weekend aan zee), 15 sep, 5 okt, 2, 24 nov, 21 en 22 dec 2019

 

Lees voordat je gaat boeken even onze disclaimer op de website. Wij zijn voor transparantie en zo voorkomen we misverstanden.