Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Masterclass traject 12 maanden

 

Masterclass traject.

Je hebt een basis- en een vervolgcursus gevolgd en je bent nog lang niet uitgeleerd.  Of je hebt onderwerpen gemist in de beroepsopleiding aan de Fotovakschool of elders. Je wilt je verder ontwikkelen binnen de fotografie. Met dit Masterclass traject ga je grote stappen zetten. Na een intake gesprek gaan we bekijken of je voldoende basis hebt om deel te nemen. Het is een traject van 6 volle dagen inclusief een weekend aan zee. Maar ook tussen deze momenten zul je opdrachten moeten uitvoeren. En die kosten nu eenmaal tijd, creativiteit en zelfwerkzaamheid. Kun je deze discipline opbrengen? Dan is dit Masterclass traject écht iets voor jou. Er kunnen maximaal 8 fotografie liefhebbers meedoen. Het gehele traject beslaat één jaar.

 

Wat ga je leren?  

De rode draad in het masterclass traject is het kunnen beoordelen van je foto's. Wat wil je de kijker vertellen en met welke beeldelementen ga je dit doen? Als eindopdracht ga je een documentaire maken. Daar heb je dan nagenoeg 10 maanden de tijd voor.

 

Uitvoering

 De Masterclass bestaat uit 5 contactmomenten in onze studio. Tussen deze bijeenkomsten is er een praktijkdag. Verder zullen we een bezoek brengen aan de World Press Photo tentoonstelling in de Grote kerk te Amsterdam. Dit wordt gecombineerd met streetlife fotografie in Amsterdam en de NDSM werf. Tot slot gaan we naar een URBEX locatie. 
Gedurende het traject werken we met thema's die je zelfstandig gaat uitwerken. De foto's bespreken we met elkaar in de studio. Maar tussendoor ben je altijd welkom voor advies of het gebruik van de studio.

 

Wat kost het je?

Voor dit gehele traject betaal je € 495. Dat is inclusief koffie/thee en lunch tijdens de eerste praktijkdag. Vervoer naar Amsterdam komt voor eigen rekening. Tot nu toe gingen we met een groepsticket naar Amsterdam. De toegang tot de Grote kerk is ook niet inbegrepen in de prijs. De tentoonstelling is vrij te bezoeken met een museum jaarkaart of VIP kaart van de vriendenloterij.

Privé traject.

Het Masterclass traject kan ook individueel worden gevolgd. Dat is ideaal voor de fotografie liefhebber die zelf accenten wil leggen op aspecten van de fotografie. Aan de hand van jouw wensen maken we samen een programma geheel op maat.  Zo hebben al diverse enthousiastelingen gebruik gemaakt van een opleidingsbudget van hun werkgever. Vanuit defensie heb ik al menig cursist mogen opleiden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en offerte. 

   

Data Masterclass traject 

Traject 2024

Traject 1

12 januari, 8 maart, 15 juni (hele dag), 18 oktober en 13 december. Data voor Amsterdam en URBEX in overleg.

Traject 2

17 januari, 27 maart, 15 mei, 15 juni (hele dag), 23 oktober en 11 december. Data voor Amsterdam en URBEX in overleg.
 

Lees voordat je gaat boeken even onze disclaimer op de website. Wij zijn voor transparantie en zo voorkomen we misverstanden.