Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Fotoreizen Berlijn

Berlijn

Berlijn, een stad van contrasten. Historische gebouwen naast hypermoderne bouwwerken en veel geschiedenis die overal nog zichtbaar aanwezig is. Berlijn de stad die leeft en vooral laat leven.

De Brandenburger Tor, de Rijksdag, Checkpoint Charlie, Potsdammer Platz, de Berlijnse muur. Allemaal gebouwen en locaties die iedereen kent. De geschiedenis van Berlijn vertellen met foto's. Story telling approach. Ga met ons mee naar deze bruisende en fascinerende stad.

Beter fotograferen is een combinatie van theorie maar vooral praktijk. Ik ga ervan uit dat je enige basiskennis bezit en je camera kent. Maar ben je een  beginner en ken je jouw camera wel? Inschrijven, want ik werk met kleine groepjes dus is er voldoende tijd om aan iedereen voldoende tijd te besteden. En motivatie is vaak belangrijker dan kennis, die breng ik je wel bij. Met deze basiskennis op zak is fotograferen in een uitdagende maar vooral inspirerende omgeving een feest. De "Berlijn fotografie workshop" brengt je op de mooiste locaties van Berlijn.

 

Wat leer je?

fotografiereis Berlijn

De "Berlijn fotografie workshop" leert je om jouw basiskennis om te zetten in sfeervolle foto's. Dat doen we middels instructie, opdrachten, fotobesprekingen, je creativiteit en vooral persoonlijke begeleiding. Deze workshop is geschikt voor de beginnende en de wat gevorderde fotograaf. Aan het einde van het weekend heb je als eindresultaat een mooie "Story telling" fotosessie van Berlijn. Aan de hand van je eigen thema bepaal je het gezicht van de sessie.

Aan bod komen in ieder geval de volgende onderwerpen:

 1.  Camerabeheersing
 2.  Avondfotografie
 3.  Streetlife
 4.  Standpunt
 5.  Beweging
 6.  Werken met beeldelementen

 

fotografiereis Berlijn

 

De uitvoering

fotografiereis Berlijn

De uitvoering

 1.  Vrijdagmiddag 14.00 uur verzamelen  in Berlijn en inchecken hotel
 2.  Een middag en avond fotografieprogramma
 3.  Zaterdag  .
 4.  Zondag  ’s morgens op pad.
 5.  Na de lunch sluiten we de workshop af.

 

Kosten

Deze Berlijn fotografie workshop kost € 495.

Inbegrepen2 nachten hotel met ontbijt, vele uren fotografie in theorie en vooral praktijk.

Inbegrepen
2x overnachting in uitstekend hotel op basis van logies/ontbijt en vele uren fotografie. Een onderdeel van ons programma is een bezoek aan de Rijksdag (tenzij er op dat moment beperkingen worden opgelegd). Van binnen een uitdagend fotografie-object. Daarvoor moeten wij ons aanmelden. Nadat je inschrijving binnen is ontvang je daarover meer informatie.

Niet inbegrepen

Reis, eventuele toegang tot  "Panoramapunkt" , eventuele kosten openbaar vervoer en toegang fotografie museum ( collectie Helmut Newton)  maaltijden, drankjes en reisverzekering.

Partnerprogramma

Voor partners of vrienden(in) bieden wij het “Partner  Programma” aan tegen kostprijs . Je reisgenoot verblijft op de kamer van  de fotograferende partner, geniet van het hotel en de stad. Daarbij bieden wij een partner programma aan tegen kostprijs. Een bustour  door de stad, wandelen, museabezoek en nog veel meer mogelijkheden. De reisbegeleiding is gratis.

 

Data 2018

 • 13-15 april 2018

 

Fotografiereizen

Bergsma Photography verzorgt jaarlijks diverse fotografiereizen. Boeiende workshops en prachtige uitjes worden gecombineerd in 1 reis. Lees ook onze Reisblog

Andere fotografiereizen

 

DIRECT CONTACT

Wil je mee met onze fotografiereizen of heb je nog vragen? Laat je gegevens bij ons achter en we nemen contact met je op: