Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Fotografiereis Java / Bali

Noorwegen fotografie cruise 2020

*** VERNIEUWDE AANBIEDING!! ***

 

Nog beter leren fotograferen in één van de mooiste landschappen van Europa, Noorwegen. Je stapt op in Rotterdam op de ms "Rotterdam". We varen met de luxe van volpension naar vele mooie plaatsen/ locaties: BERGEN, SOGNJEFJORD, ALESUND, MOLDEN, HAGESUND, KRISTIANSAND en OSLO. In de nacht varen, overdag bezoeken we deze steden. Aan boord kun je diverse fotografieworkshops volgen en aan de wal wordt je op verzoek door mij begeleid.  Je kiest voor een binnen of buitenhut, geniet van de heerlijke maaltijden. 

Deze reis bieden we in samenwerking met Captain Cruise, een zeer geromeerde aanbieder van diverse cruises. Mede daardoor kunnen we een geweldige aanbieidng doen qua prijzen.

    

 Wat leer je?

De reis is geschikt voor iedere hobby/ beroeps fotograaf. We werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Gedurende de reis wordt er met thema's gewerkt, waardoor je je nog beter kunt focussen op de mooie natuur en cultuur. Je leert daarin het maximale uit je camera te halen op de manuele stand. Dit rondom thema's als landschap, kleur, contrast, portret en nog veel meer. Iedere dag kun je een workshop volgen aan boord. Maar ook voor individule fotografie wensen wordt een oplossing gezocht. Bij meer dan 8 deelnemrs worden de workshops in 2 groepen gegeven. 

Onderwerpen zijn oa:

 • camera op manueel bedienen
 • handmatige witbalans
 • kleur en contrastbeheersing oa met filters en bracketing
 • avondfotografie
 • landschapsfotografie
 • portretfotografie
 • flitsen/ strobisten
 • analyseren van foto's
 • optimaliseren van foto's met Photoshop/ lightroom

  

De uitvoering

De uitvoering is heel flexibel. Je stapt aan boord en enkele weken voorafgaand aan de fotografie cruise heb je van mij al alle informatie ontvangen over de fotografieworkshops. Je geeft aan welke workshops je graag wilt volgen. Daarbij is er geen limiet dus je mag aan alles meedoen. Naast de fotografie zit er ook een workshop fotobewerking bij met Photoshop en Lightroom. Dagelijks bestaat er de mogeliojkheid om je gemaakte foto's te laten beoordelen door mij. Kortom mogelijkheden te over en flexibiliteit is gewaarborgd. De workhops vinden plaats tijdens de vaaruren. Ga je van boord dan bestaat er steeds de mogelijkheid om dat samen met mij te doen. Met elkaar gaan we dan op zoek naar de fotogenieke plekjes.

 

Wat heb je nodig?

 1. Digitale camera met de mogelijkheid om handmatig te bedienen
 2. Voldoende batterijen en geheugenkaartjes
 3. Statief. Niet te zwaar maar wel stabiel
 4. Eventueel reportage flitser en liefst ook een trigger. Neem bij twijfel of vragen even contact met mij op.
 5. Regenhoes camera. 
 6. Eventueel een laptop
 7. Stevige wandelschoenen en makkelijke kleding

 

Jouw investering

De reis kost  € 1299 per persoon op basis van 2 personen in een buitenhut 

Wil je liever een eigen 1-persoonshut dan zijn de prijzen:  Buitenhut  € 2159. Dit zijn de prijzen als je niet wilt deelnemen aan de fotografieworkshops. Doe je wel mee dan is de meerprijs slechts € 149 p.p. Goedkoper kunnen we het niet maken

 

Deze prijzen zijn inclusief vol pension

 De prijs is exclusief dramk, verzekeringen en  reis naar Rotterdam v.v. 

                 

Lees voordat je gaat boeken even onze disclaimer op de website. Wij zijn voor transparantie en zo voorkomen we misverstanden. 

Actuele data

Deze reis wordt georganiseerd van 22 april tot en met 2 mei 2020 . Voorafgaande aan de reis zal er een deelnemersbijeenkomst worden georganiseerd op zondag 22 maart 2020.

  

DIRECT CONTACT

Wil je mee met onze fotografiereizen of heb je belangstelling? Laat je gegevens bij ons achter en we nemen contact met je op: