Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

COVID-19

Hoe gaan wij om met de gevolgen van COVID-19 / Update 21-10-2020

Wij volgen de richtlijnen en regels van de overheid. Aangezien deze regelmatig aan verandering onderhevig zijn, zal deze pagina voortdurend aangepast worden. Let dus bij het boeken van een reis , workshop of andere activiteit op datum van onze update.

Algemene regels:

Basisregels conform richtlijnen overheid:

Voor iedereen in Nederland geldt:

Regels voor binnenruimtes (behalve thuis)

In ruimtes binnen waar mensen vooral op 1 plaats zijn, zoals in het theater, bij een vereniging of bij een uitvaart, heeft iedereen een vaste zitplaats (placeren), zonder roulatie. Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand.

De volgende regels gelden voor binnenruimtes maar niet voor de eigen woning:

  • Binnen mogen maximaal 30 personen in 1 ruimte aanwezig zijn, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. Dit aantal is inclusief kinderen, maar exclusief personeel. De verkeersstromen moeten goed gescheiden blijven. Er vindt een gezondheidscheck plaats.

Buiten de eigen woning

Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 4 personen of 1 huishouden in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

  • Dit geldt voor alle voor publiek toegankelijke plaatsen, binnen en buiten. Dat wil zeggen: op alle openbare plaatsen en in de buitenlucht.
  • U mag dus met 1 huishouden of maximaal 4 personen, exclusief kinderen, in de stationshal staan, naar een winkelcentrum, of naar het strand.

Wat betekent dit concreet voor Bergsma Photography?

Wij vragen iedereen zich te houden aan de basisregels zoals die door de overheid zijn opgesteld, zie boven.

Mocht u onverhoopt toch klachten hebben dan gelden de volgende regels:

+ Er zal worden gezocht naar een alternatieve datum indien het een cursus betreft. Kan die niet worden gevonden ontvangt u 100% van uw inschrijfgeld retour
+ Bij een meerdaagse workshop of reis ontvangt u ook 100% van uw inschrijfgeld retour tenzij er al kosten zijn gemaakt voor bijvoorbeeld accommodatie of een vliegticket. Voor dat deel dient u uw annuleringsverzekering te raadplegen.
+ Bij annulering vanwege een positieve CORONA test vragen wij wel om een verklaring van de GGD of arts.
+ Voor alle andere redenen van annulering gelden de regels zoals genoemd in de disclaimer op onze website. Zie DISCLAIMER

Onze groepen zijn altijd al klein. Maximaal 7 deelnemers per activiteit. Dat brengen wij terug naar 3 deelnemers voor buitenactiviteiten tenzij de activiteit plaatsvind op een zgn "doorstroomlocatie". Maar ook kan het dus zijn dat we lesgeven aan 7 personen en dan per groepje naar buiten gaan.

Wij proberen het voor iedereen zo transparant mogelijk te houden. Ons streven is om u de mogelijkheid te geven om zich op te geven voor een cursus, workshop of reis zonder dat u risico loopt om uw inschrijfgeld kwijt te zijn. Wij doen onze uiterste best om goed in te spelen op de huidige situatie.

Vragen? Laat het ons weten!