Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

COVID-19

Hoe gaan wij om met de gevolgen van COVID-19 / Update  01-06-2021

Wij volgen de richtlijnen en regels van de overheid. Aangezien deze regelmatig aan verandering onderhevig zijn, zal deze pagina voortdurend aangepast worden. Let dus bij het boeken van een reis , workshop of andere activiteit op datum van onze update.

Algemene regels:

Basisregels conform richtlijnen overheid:

Voor iedereen in Nederland geldt:

Regels conform de Rijksoverheid per 05-06- 2021Wat betekent dit concreet voor Bergsma Photography?

Wij vragen iedereen zich te houden aan de basisregels zoals die door de overheid zijn opgesteld, zie boven.

Voor onze fotografiereizen naar Schotland, Noorwegen, IJsland Noord en IJsland Zuid gelden de volgende voorwaarden als toevoeging op de disclaimer op deze website!:

Door de onzekerheden rondom COVID-19 is het voor toekomstige deelnemers aan onze reizen best een moeilijke beslissing of ze wel of niet gaan boeken. Daarom hebben we besloten dat je pas hoeft te betalen wanneer zeker is dat de fotografiereis door gaat. Zo ben je geen geld kwijt mocht de fotoreis geen doorgang vinden. 

Daarvoor hebben wij een aantal aanvullende voorwaarden opgesteld die gelden voor deze actie.

  • Door het boeken van een fotoreis naar één van onze buitenlandse bestemmingen ga je een definitieve verbintenis met Bergsma Photography aan en daarmee een betalingsverplichting (let op: het is dus geen optie).
  • Wanneer de fotografiereis definitief door gaat zullen wij je contacten en ben je verplicht de aanbetaling per omgaande te voldoen.
  • Is de vertrekdatum binnen 8 weken voor vertrek dan dien je het gehele bedrag per omgaande te voldoen.
  • Gaat de fotografiereis niet door, dan vervalt de betalingsverplichting.
  • Deze voorwaarden gelden bij boekingen voor fotoreizen met vertrekdata in 2021.
  • Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de actieperiode verlengd worden.
  • Deze actie geldt alleen voor fotoreizen buiten Nederland. 

Mocht ú klachten hebben dan gelden de volgende regels:

+ Er zal worden gezocht naar een alternatieve datum indien het een cursus betreft. Kan die niet worden gevonden ontvangt u 100% van uw inschrijfgeld retour
+ Bij een meerdaagse workshop of reis ontvangt u ook 100% van uw inschrijfgeld retour tenzij er al kosten zijn gemaakt voor bijvoorbeeld accommodatie, een vliegticket of als de reissom door Bergsma-Photography als is overgemaakt naar het reisbureau van D-reizen uit Steenwijk . Voor dat deel dient u uw annuleringsverzekering te raadplegen.
+ Bij annulering vanwege een positieve CORONA test vragen wij wel om een verklaring van de GGD of arts.
+ Voor alle andere redenen van annulering gelden de regels zoals genoemd in de disclaimer op onze website. Zie DISCLAIMER

Onze groepen zijn altijd al klein. Maximaal 7 deelnemers per activiteit. We bekijken continue naar de richtlijnen van het RIVM en passen daar de groepsgrootte op aan.

Wij proberen het voor iedereen zo transparant mogelijk te houden. Ons streven is om u de mogelijkheid te geven om zich op te geven voor een cursus, workshop of reis zonder dat u risico loopt om uw inschrijfgeld kwijt te zijn. Wij doen onze uiterste best om goed in te spelen op de huidige situatie.

Vragen? Laat het ons weten!