Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Basiscursus fotografie in Overijssel (Steenwijk)

Privéles fotografie

Er zijn diverse redenen om te besluiten om privéles te nemen. Soms heb je geen tijd om de reguliere cursus te volgen of ben je al redelijk gevorderd en heb je specifieke wensen of wil je je meer specialiseren. Dan is privéles een hele goede optie. Samen stellen we de onderwerpen vast die je graag behandelt wilt hebben.

Voor wie?


Deze cursus is geschikt voor de startende fotograaf, maar ook voor de gevorderde liefhebber die écht de techniek onder de knie wil hebben of een verdiepingsslag wil maken.

 

Wat is je investering?

Een privéles start om 09.30 uur in beginsel in onze studio in Steenwijk. Na de lunch, inclusief, gaan we in de praktijk aan de slag. De dag eindigt met het bespreken van de foto's. Dat zal rond 17.00 uur zijn. 

Voor deze dag van minimaal 6 uur privéles  betaal je € 495 inclusief BTW, koffie/ thee en lunch. Heb je andere wensen dan kan het ook voor een aantal uur tot een geheel op maat gemaakt traject van meerdere dagen of zelfs enkele maanden tot een jaar. Velen gingen je al voor.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Waar vind deze privé cursus plaats?

cursus fotografie overijssel, drenthe

De cursus wordt in beginsel gegeven in onze studio, Beukenhof 8 te  Steenwijk (gebouw Eeserveste) . De dag zal altijd beginnen met een stuk theorie. Na de lunch gaan we de praktijk in. Afhankelijk van jouw wensen gaan we aan de slag in de studio of een buitenlocatie. Alles zal maatwerk zijn. In voorkomend geval kan het ook op een door jou gewenste locatie en zelfs in het buitenland. Al enige malen ben ik voor een privéles naar Frankrijk en Duitsland geweest. 

Direct inschrijven?

Schrijf je nu direct in voor een privé les fotografie. Geef daarbij aan welke onderwerpen je graag behandelt wilt hebben en tevens een paar voorkeurdata. Ik zal dan zsm contact met je opnemen. Direct bellen kan natuurlijk ook