Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Basiscursus fotografie in Overijssel (Steenwijk)

Privéles/ workshop fotografie

Er zijn diverse redenen om te besluiten om privéles te nemen. Vaak wil je flexibel zijn in de data of heb je specifieke wensen zoals flitsen, fotobewerking, werken met filters of andere onderwerpen. Maar misschien wil je meer weten over sportfotografie, interieur fotografie , bedrijfsreportages etc . Dan is privéles een hele goede optie. Samen stellen we de onderwerpen vast die je graag behandelt wilt hebben en bespreken we de data.

Voor wie?


Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die een verdiepingsslag wil maken binnen de fotografie. Je hebt dus in ieder geval de basiskennis onder de knie maar wil je verdiepen dan wel specialiseren. Dat kan individueel maar ook met een kleine groep van maximaal 4 personen. Dat is ook van toepassing voor de workshops. In voorkomend geval kunnen hier meerdere deelnemers zijn, bijvoorbeeld als het een vriendenclub en/of fotoclub betreft.

 

Wat is je investering?

Aan deze lessen/opleiding kan geen generiek prijskaartje worden gehangen. Dat is afhankelijk van de wensen. Mocht je bijvoorbeeld belangstelling hebben voor interieur fotografie dan zullen we ook daadwerkelijk huizen of hotels gaan bezoeken om te fotograferen. Meerdaagse cursussen zullen ook opdrachten bevatten die je moet uitwerken. Maar samen gaan we daar zeker uit komen.
Maar als richtlijn kan voor de privélessen een bedrag van € 295 inclusief btw per dagdee
l als uitgangspunt worden genomen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Velen gingen je al voor. Ook vanuit hun werkgever met een Persoonsgebonden Opleidings Budget.
Voor de privé en kleine groeps-workshops kan geen bedrag worden genoemd. Deze is afhankelijk van locatie en duur van de workshop. Maar er zal altijd een zeer aantrekkelijk aanbod worden gedaan. 

Waar vind deze privé cursus/ workshop plaats?

cursus fotografie overijssel, drenthe

De cursus wordt in beginsel gegeven op een door ons samen te bepalen locatie . De dag zal altijd beginnen met een stuk theorie.  Afhankelijk van jouw wensen gaan we aan de slag op een binnen- of een buitenlocatie. Alles zal maatwerk zijn. In voorkomend geval kan het ook op een door jou gewenste locatie en zelfs in het buitenland. Al enige malen ben ik voor een privéles naar Frankrijk en Duitsland geweest. 
Voor de workshops zijn er letterlijk geen grenzen. We gaan aan de slag met jouw/jullie wensen. Dat kan dus in Nederland zijn maar ook Schotland, Noorwegen etc. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven?

Schrijf je nu direct in voor een privé les fotografie. Geef daarbij aan welke onderwerpen je graag behandelt wilt hebben en tevens een paar voorkeurdata. Ik zal dan zsm contact met je opnemen. Direct bellen kan natuurlijk ook