Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Foto-reizen

Reizen en fotograferen combineren? Dit is je kans! Meld je aan voor één van de fotoreizen van Bergsma Photography. Ieder jaar staan de volgende fotografierondreizen op ons programma: IJsland/ New York, Schotland, Noorwegen en binnenkort ook Java-Borneo. Uiteraard kunnen we ook een reis op verzoek voor u verzorgen. Neemt u dan contact met ons op. Wij werken samen met VakantieXperts Blok uit Steenwijk, Indonesia Travel uit Geldrop en de Holland Amercia Line.

Lees verder Noorwegen fotografie cruise 2020

Noorwegen fotografie cruise 2020

 Met de "ROTTERDAM" naar Noorwegen. 11 dagen genieten van een luxe fotografiecruise op basis van volpension. Varen, fotograferen, steden bezoeken. Nog beter leren fotograferen in een fantatsiche omgeving. Tijdens de vaardagen is er gelegeheid tot het volgen van diverse fotografieworkshops, aan de wal krijg je op verzoek ook maximale begeleiding.

Lees verder Noorwegen fotografie rondreis 2020

Noorwegen fotografie rondreis 2020

Vliegen naar Oslo met de KLM, instappen in ons busje en dan met een groep enthousiaste fotografie liefhebbers 11 dagen door de mooiste gebieden van Noorwegen toeren. Oslo-Dombas-Alesund-Skei-Geilo-Oslo. Bergen, fjorden en gletsjers. We gaan het allemaal zien en beleven. Het is een leerzame en adembenemende fotografie reis

Lees verder 11 dagen fotografiereis New York inclusief 3 dagen IJsland

11 dagen fotografiereis New York inclusief 3 dagen IJsland "snuiven".

Een schitterende fotografiereis naar New York die leidt langs Brooklyn Bridge, Rockefeller Centre, Empire State Building, Central Park met zijn boeiende bezoekers, Chrysler Building, the Freedom Tower en het World Trade Memorial. Maar we starten met 3 dagen IJsland

Lees verder D-Day Normandië  2020

D-Day Normandië 2020

Fotograferen staat voorop maar we laten ons door de geschiedenis leiden langs de meest fotogenieke en meest sprekende locaties van D-Day: Pegasus bridge, Arromanches, Colleville, Point du Hoc, St Mere Eglise, Caen en le Mont St Michel.

Lees verder Schotland

Schotland

De historische stad Edinburgh is onze startlocatie. Met ons eigen busje gaan we richting Loch Lomond, Isle of Skye om via Avimore na 8 dagen weer aan te komen in Edinburgh. Bij goed weer sluiten we af op Isle of May om papagaaiduikers te fotograferen.Reizen en fotograferen in een overweldigende natuur. 

Lees verder Java-Kalimantan/Borneo

Java-Kalimantan/Borneo

Natuur, cultuur en authenticiteit zijn de ingrediënten voor de fotoreis Java en Kalimantan/Borneo. Ontmoet ook de Orang Oetans en vaar mee door het Tanjung Puting reservaat. Daarbij overnacht je ook op één van de luxere "Klotok's". Kortom een unieke 14-daagse fotoreis.