Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Foto-reizen

Reizen en fotograferen combineren? Dit is je kans! Meld je aan voor één van de fotoreizen van Bergsma Photography. Ieder jaar staan de volgende fotografierondreizen op ons programma: Bali/Java, Berlijn, Frankrijk (Normandië) en New York. Uiteraard kunnen we ook een reis op verzoek voor u verzorgen. Neemt u dan contact met ons op. 

Lees verder Fotografiereis Java / Bali

Fotografiereis Java / Bali

Een 17 daagse fotografiereis voert u langs de mooiste plekjes van Java en Bali afgewisseld met een viertal fotografie workshops waarbij vele technieken en thema's aan bod komen in een prachtige omgeving. 

Lees verder 11 dagen fotografiereis New York inclusief 2 dagen IJsland

11 dagen fotografiereis New York inclusief 2 dagen IJsland "snuiven".

Een schitterende fotografiereis naar New York die leidt langs Brooklyn Bridge, Rockefeller Centre, Empire State Building, Central Park met zijn boeiende bezoekers, Chrysler Building, the Freedom Tower en het World Trade Memorial. Maar we starten met 2 dagen IJsland

Lees verder Normandië (Frankrijk)

Normandië (Frankrijk)

Fotograferen staat voorop maar we laten ons door de geschiedenis leiden langs de meest fotogenieke en meest sprekende locaties van D-Day: Pegasus bridge, Arromanches, Colleville, Point du Hoc, St Mere Eglise, Caen en le Mont St Michel.

Lees verder Berlijn

Berlijn

De Brandenburger Tor, de Rijksdag, Checkpoint Charlie, Potsdammer Platz, de Berlijnse muur. Allemaal gebouwen en locaties die iedereen kent. De geschiedenis van Berlijn vertellen met foto's? Ga met ons mee naar deze bruisende en fascinerende stad.