Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Fotografie reizen

Lees verder D-Day Normandië  1-8 juni 2024

D-Day Normandië 1-8 juni 2024

Fotograferen staat voorop maar we laten ons door de geschiedenis leiden langs de meest fotogenieke en meest sprekende locaties van D-Day: Pegasus bridge, Arromanches, Colleville, Point du Hoc, St Mere Eglise, Caen en le Mont St Michel.

Lees verder Noorwegen fotografie rondreis 15-25  juni 2024 (VOL)

Noorwegen fotografie rondreis 15-25 juni 2024 (VOL)

We vliegen naar Oslo met de KLM, vervolgens halen we ons busje op en dan met een groep enthousiaste fotografie liefhebbers 11 dagen door de mooiste gebieden van Noorwegen toeren. Oslo-Dombas-Alesund-Flåm,Kaupanger-Geilo-Oslo. Bergen, fjorden en gletsjers. We gaan het allemaal zien en beleven. Het is een leerzame en adembenemende fotografie reis

Lees verder IJsland rondreis 28 augustus-7 september 2024.    (VOL)

IJsland rondreis 28 augustus-7 september 2024. (VOL)

Als groep vertrekken we vanaf Schiphol en vliegen naar Reykjavik. De volgende dag na ons ontbijt gaan we meteen de mooie natuur in langs de Golden Circle.  De volgende dag gaan we naar Vik en zo zetten we onze ronde om IJsland voort. We bezoeken de bekende zwarte stranden van Vik, het gletsjermeer Jökulsárlón, papagaaiduikers ( als ze er nog zijn!), walvissen en via de noordelijke Artic Coast Way komen we aan in Blonduos. Tot slot verblijven we nog een nacht in Reykjavik.