Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Fotografie reizen

Lees verder Côte d'Opale/ Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez fotoreis 15-19 april 2024

Côte d'Opale/ Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez fotoreis 15-19 april 2024

In het midden van de Opaalkust liggen Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez, Twee vooruitstekende kapen die dankzij hun indrukwekkende krijtrotsen een fotogeniek decor vormen voor deze fotografiereis, Maar ook het heuvelachtige achterland leent zich uitstekend voor een verdieping in landschapsfotografie. Onze uitvalsbasis is een ons hotel in Ambleteuse, ongeveer 350 kilometer vanaf Utrecht.

Lees verder D-Day Normandië  1-8 juni 2024

D-Day Normandië 1-8 juni 2024

Fotograferen staat voorop maar we laten ons door de geschiedenis leiden langs de meest fotogenieke en meest sprekende locaties van D-Day: Pegasus bridge, Arromanches, Colleville, Point du Hoc, St Mere Eglise, Caen en le Mont St Michel.

Lees verder Noorwegen fotografie rondreis 15-25  juni 2024 (gewijzigde datum)

Noorwegen fotografie rondreis 15-25 juni 2024 (gewijzigde datum)

We vliegen naar Oslo met de KLM, vervolgens halen we ons busje op en dan met een groep enthousiaste fotografie liefhebbers 11 dagen door de mooiste gebieden van Noorwegen toeren. Oslo-Dombas-Alesund-Flåm,Kaupanger-Geilo-Oslo. Bergen, fjorden en gletsjers. We gaan het allemaal zien en beleven. Het is een leerzame en adembenemende fotografie reis

Lees verder IJsland rondreis 28 augustus-7 september 2024

IJsland rondreis 28 augustus-7 september 2024

Als groep vertrekken we vanaf Schiphol en vliegen naar Reykjavik. De volgende dag na ons ontbijt gaan we meteen de mooie natuur in langs de Golden Circle.  De volgende dag gaan we naar Vik en zo zetten we onze ronde om IJsland voort. We bezoeken de bekende zwarte stranden van Vik, het gletsjermeer Jökulsárlón, papagaaiduikers ( als ze er nog zijn!), walvissen en via de noordelijke Artic Coast Way komen we aan in Blonduos. Tot slot verblijven we nog een nacht in Reykjavik.