Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Foto-reizen

Reizen en fotograferen combineren? Dit is je kans! Meld je aan voor één van de fotoreizen van Bergsma Photography. Ieder jaar staan de volgende fotoreizen op ons programma: IJsland, Schotland, Noorwegen en Normandië. Uiteraard kunnen we ook een reis op verzoek voor je verzorgen. Neemt dan vrijblijvend contact met ons op. Wij werken samen met VakantieXperts reisburo Blok uit Steenwijk. 

En gaat je camera kapot tijdens de reis? We nemen altijd een reserve camera mee net als 6 sets grijs en grijsverloop filters die je mag gebruiken. Mooier kunnen we het niet maken!

Lees verder Fotoreis

Fotoreis "Rondje IJsland" augustus 2021 (VOL)

We vliegen van Amsterdam naar Reykjavik. Daar komen we in de middag aan en verblijven deze dag in de mooie hoofdstad van IJsland. De volgende dag starten we ons "Rondje IJsland". We maken kennis met een onvoorstelbare afwisselende natuur. In 7 dagen gaan we rond, nemen uitgebreid de tijd om te fotograferen en gaan de zee op om walvissen te spotten. Kortom een unieke reis met een kleine groep van maximaal 7 enthousiaste fotografie liefhebbers.

Lees verder IJsland Zuid fotografie rondreis najaar 2021 (VOL)

IJsland Zuid fotografie rondreis najaar 2021 (VOL)

Vliegen van Amsterdam naar Reykjavik, stappen in ons busje en we zijn onderweg! We bekijken IJsland vanaf de zuid oostelijke route en komen langs de mooiste landschappen. Via het gebied rondom Grindavik gaan we op pad naar de omgeving van Dyrholay. Dan door naar het ijsschotsenmeer bij Jokusarlon. Vervolgens komen we bij het strand van Vik en het mooie deel van de Golden Circle. De laatste nacht van onze reis brengen we door in Reykjavik.

Lees verder Noorwegen fotografie rondreis 2021 (VOL)

Noorwegen fotografie rondreis 2021 (VOL)

Vliegen naar Oslo met de KLM, instappen in ons busje en dan met een groep enthousiaste fotografie liefhebbers 11 dagen door de mooiste gebieden van Noorwegen toeren. Oslo-Dombas-Alesund-Skei-Bergen-Geilo-Oslo. Bergen, fjorden en gletsjers. We gaan het allemaal zien en beleven. Het is een leerzame en adembenemende fotografie reis

Lees verder D-Day Normandië  2021

D-Day Normandië 2021

Fotograferen staat voorop maar we laten ons door de geschiedenis leiden langs de meest fotogenieke en meest sprekende locaties van D-Day: Pegasus bridge, Arromanches, Colleville, Point du Hoc, St Mere Eglise, Caen en le Mont St Michel.