Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Foto-reizen

Reizen en fotograferen combineren? Dit is je kans! Meld je aan voor één van de fotoreizen van Bergsma Photography. Ieder jaar staan de volgende fotografierondreizen op ons programma: IJsland/ New York, Magisch Peru en Schotland. Uiteraard kunnen we ook een reis op verzoek voor u verzorgen. Neemt u dan contact met ons op. 

Lees verder Magisch Peru

Magisch Peru

Peru is het meest bekend om de heilige archeologische plek Machu Picchu Maar het
land heeft nog veel meer te bieden naast de mystieke allure van deze legendarische locatie. Culinair Lima, Heilige vallei van de Inca's, Machu Picchu, Koloniaal Cusco, het komt allemaal aan bod. Transport met eigen gids, busje, treinreis en binnenlandse vlucht. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Lees verder 11 dagen fotografiereis New York inclusief 3 dagen IJsland

11 dagen fotografiereis New York inclusief 3 dagen IJsland "snuiven".

Een schitterende fotografiereis naar New York die leidt langs Brooklyn Bridge, Rockefeller Centre, Empire State Building, Central Park met zijn boeiende bezoekers, Chrysler Building, the Freedom Tower en het World Trade Memorial. Maar we starten met 3 dagen IJsland

Lees verder D-Day Normandië  2020

D-Day Normandië 2020

Fotograferen staat voorop maar we laten ons door de geschiedenis leiden langs de meest fotogenieke en meest sprekende locaties van D-Day: Pegasus bridge, Arromanches, Colleville, Point du Hoc, St Mere Eglise, Caen en le Mont St Michel.

Lees verder Schotland

Schotland

De historische stad Edinburgh is onze startlocatie. Met ons eigen busje gaan we richting Loch Lomond, Isle of Skye om via Avimore na 8 dagen weer aan te komen in Edinburgh. Maar bij goed weer sluiten we af op Isle of May om papagaaiduikers te fotograferen.Reizen en fotograferen in een overweldigende natuur. Leer werken met filters, lange sluitertijden en nog veel meer. Een fotografie reis voor de fotograaf met voldoende basiskennis.