Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Fotografie

Every moment tells a story. De kunst is om dit moment vast te leggen op beeld. Die kunst is mijn uitgangspunt als fotograaf. Zowel de momenten waarbij wij zelf de camera ter hand neem als ook tijdens de vele fotografiecursussen en fotografie reizen die wij organiseren. Bij trouw- en bedrijfsreportages en eventfotografie  is dit het leidende beginsel van onze stijl van fotograferen. Op zoek naar de mens en zijn emoties geplaatst in de gebeurtenis. U kunt bij ons terecht voor o.a.trouwreportages, rouwreportages, photoshoots, zwangerschaps, geboorte en newborn, bedrijfsreportages en eventfotografie. 

Lees verder Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportages zijn er voor ieder budget. Bij Bergsma-Photography kan men kiezen uit vier “sterrenpakketten”.  Eén ster voor de basis reportage tot vier sterren voor een compleet pakket. Ook in buitenland bieden wij tal van mogelijkheden! 

Lees verder Event fotografie

Event fotografie

Event fotografie als impressie van een congres, conferentie of andersoortig zakelijk of privé evenement? 

Lees verder Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Een professionele foto van uw bedrijf, uw team, uw productieproces of uw producten kan uw bedrijf een gezicht geven. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. 

Lees verder Rouw/Afscheidsfotografie

Rouw/Afscheidsfotografie

Een uitvaart of laatste levensfase laten vastleggen als dierbare herinnering. Hier leest u alles over afscheids- en rouwfotografie.