Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Bruidsfotografie, trouwfotografie, trouwreportage

Trouwreportage

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Na een lange voorbereiding is het dan eindelijk jullie trouwdag. Er is veel te regelen, kapper, visagie, gasten ontvangen, toespraken, cadeaus, dansen en lekker eten. En dan is alles ook zo weer voorbij. Misschien een huwelijksreis en dan zijn jullie echt getrouwd. De huwelijksdag beleven de meesten als in een roes. Wat rest zijn de herinneringen. En deze herinneringen kunnen jullie beeldend maken met een trouwreportage. Uiteindelijk is dat jullie ultieme nageniet-document. Bergsma-Photography is daarvan doordrongen en streven wij perfectie na voor jullie trouwreportage.

 

Voor ieder budget en altijd twee fotografen!

trouwreportage fotografie

Trouwreportages zijn er voor ieder budget. Bij Bergsma-Photography kan men kiezen uit vier “sterrenpakketten”.  Eén ster voor de basis reportage tot vier sterren voor een compleet pakket. Bij het complete pakket ontvangen jullie een love shoot vooraf, zijn wij de gehele dag aanwezig en tevens krijgen jullie nog een photoshoot na de bruiloft, een zogenaamde “trash the dress” photoshoot. Maar welke optie jullie ook kiezen, de kwaliteit is altijd hoog. Jullie bepalen welke delen van de trouwdag  vastgelegd moeten worden. Wij komen altijd met twee fotografen. Eén richt zich op het bruidspaar, de ander legt de mooie momenten vast die om jullie heen gebeuren. Daarmee krijgen jullie een complete trouwreportage.

 

Fotografen die met jullie meedenken.

En voor alle steropties geldt: wij hebben altijd een vrijblijvend oriënterend gesprek met jullie. In principe persoonlijk, maar indien jullie in het buitenland wonen doen we dat met beeldverbinding. Door onze jarenlange ervaring bespreken wij graag het draaiboek van jullie trouwdag en geven wij tips. Samen met jullie ceremoniemeester(s) proberen wij er een voor jullie zo zorgeloos mogelijke dag van te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwen in het buitenland?


Organiseer je een romantische bruiloft in het buitenland? Ook daar kunnen jullie ons voor inhuren. En dat voor dezelfde prijzen. Jullie betalen alleen de extra reis- en verblijfkosten. Wij rekenen geen extra uurtarief, waar jullie ook gaan trouwen. 

 

 

Trouwalbum

fotoalbum trouwreportage

En dat mooie trouwalbum? Wij hebben afspraken met diverse leveranciers van trouwalbums. Dus in ons voorgesprek zullen wij jullie een prijsopgaaf doen. Transparanter kunnen wij het niet voor jullie maken. Geen verrassingen achteraf.

 

 

Bespreek de mogelijkheden

bruidsfotograaf, fotograaf bruiloften

 En voor alle “steropties” geldt: wij hebben altijd een oriënterend gesprek met jullie. In principe persoonlijk, maar in het geval dat jullie in het buitenland wonen zal dat via een beeldverbinding gaan zoals WA of Messenger. En hebben jullie vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over: Fotografie

 

Jouw investering

De hieronder genoemde prijzen zijn indicatief. Combinaties zijn altijd mogelijk. Ook dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met jullie. Alle prijzen zijn inclusief twee fotografen, BTW, reiskosten binnen Nederland, een voorbespreking en alle foto’s in hoge resolutie.

Prijzen 2019 

1- sterrenpakket/ 4 uur: € 895,-

2- sterrenpakket/ 6 uur: € 1095

3- sterrenpakket/ 8 uur: € 1245,-

4- sterrenpakket/ gehele dag: € 1795,-

Extra uur bij 1, 2 en 3: € 125

Loveshoot: € 175,-

Trash the dress: € 275,- 

Drone beelden: vanaf € 175,-

Buitenlandpakket: prijs in overleg

Trouwalbum: al vanaf € 225. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Vragen?

Bergsma Photography is gevestigd te Overijssel (Steenwijk) en verzorgt professionele trouwreportages, photoshoots, bedrijfsreportages, zwangerschaps- en geboortefotografie. Meer weten over ons aanbod? 

Laat hieronder weten in welk pakket je interesse hebt. Wij zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden door te spreken.