Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Bedrijfsfotografie Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen

Bedrijfsfotografie

Waarom een bedrijfsreportage?

  • U wilt laten zien waar uw bedrijf voor staat.
  • Welke sfeer er in uw bedrijf heerst.
  • Welke diensten of producten u aanbiedt.
  • U bent trots op uw team en dat wilt u graag aan uw cliënten laten zien.
  • U wilt de juiste doelgroep bereiken.

Allemaal items die zich moeilijk laten vertalen in woorden. Het gezegde van “een foto zegt meer dan duizend woorden” is zeker van toepassing om een bedrijf een gezicht te geven. Een gezicht dat misschien nodig is voor een brochure, een nieuw product, bedrijfspand, een website of een jubileum.

De juiste doelgroep bereiken

Tijdens een oriënterend gesprek stellen wij veel vragen en luisteren goed naar iedere wens. Hierna worden wij graag rondgeleid door het bedrijf.  Op deze wijze krijgen wij affiniteit met de organisatie, zodat wij uw bedrijf de uitstraling op de foto’s kunnen geven waardoor de juiste doelgroep kan worden bereikt.

Hoe werken wij?

Met onze professionele camera’s en belichtingsapparatuur maken wij foto’s van het team op de werkvloer, leggen wij de sfeer vast, fotograferen wij het bedrijf van de binnen- en buitenkant en brengen de productie of aangeboden diensten in beeld.

Samen met de opdrachtgever visualiseren wij zijn/haar persoonlijkheden. De client kiest niet voor niets specifiek voor uw bedrijf. 

Wij hebben de expertise om voor kleine en grote bedrijven met eventueel meerdere vestigingen te fotograferen. Wij kunnen ook een meerdaagse bedrijfsreportage aanbieden op binnen- en buiten locaties. Dat kunnen ook vestigingen in het buitenland zijn.

Binnen twee weken ontvangt u een ruime collage van de foto’s. Samen bepalen we welke foto’s voor het bedrijf de meest geschikte zijn.  De bewerkte digitale foto’s worden geleverd  in de maximale resolutie via Wetransfer. De foto’s zijn daarna uw eigendom en vrij te gebruiken. Eventueel zijn de foto’s rechtenvrij aan te schaffen.

Na het maken van een plan van aanpak wordt er gezamenlijk een geschikt moment uitgekozen om de bedrijfsreportage te starten.

Leden van de Business Club Steenwijkerland ontvangen een korting op alle genoemde tarieven van 10%

Reportage Paardenreddingboot Amelander Musea

Tarieven:

Een standaard pakket, voor een middelgroot bedrijf, moet u rekenen op een basisprijs van   € 995,00 excl. BTW en reiskosten €0,29 per kilometer  buiten een straal van 20 km vanaf postcode 8332GE
Een reportage bevat, indien mogelijk, tevens dronebeelden. Dronen is afhankelijk van de toestemming om ter plekke te mogen vliegen.

U kunt ons ook op uurbasis inhuren tegen een tarief van € 95,00 excl. BTW per uur waarbij 2 uren het minimum is!

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  

Een paar opdrachtgevers   

 

Direct contact

Direct een afspraak maken voor een photoshoot? Laat je gegevens bij ons achter: