Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen
Bedrijfsfotografie Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen

Bedrijfsfotografie

Waar staat uw bedrijf voor, hoe ziet uw productieproces eruit, met wat voor team werkt u, op welke producten bent u zo trots? Allemaal vragen die zich moeilijk laten vertalen in woorden. Het gezegde van "een foto zegt meer dan duizend woorden"  is zeker van toepassing om uw bedrijf een gezicht te geven. Een gezicht dat misschien nodig is voor uw brochure, een nieuw product, bedrijfspand, een website of een jubileum.

 

Oriënterend gesprek en rondleiding

bedrijfsfotografie

Na een oriënterend gesprek en een rondleiding in het bedrijf, gaan wij aan de slag. Eén dag lopen we door het bedrijf gewapend met de camera en "vangen" de essentiële onderdelen van de onderneming. In overleg bepalen we een geschikt moment en met name horen we graag  wat het meest essentiële van de organisatie is. Dat gaan we in beeld brengen. Een bedrijf bestaat altijd uit twee belangrijke componenten: de mensen en de omgeving met daarin de productie. De combinatie  op een spontane manier vastleggen is onze kracht.

Indien het om een groot bedrijf gaat en mogelijk met meerdere vestigingen, kunnen we ook een meerdaagse bedrijfsreportage aanbieden. Dat kunnen ook vestigingen in het buitenland zijn. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Foto's uw eigendom

fotoreportage bedrijf

Binnen een week ontvangt u een ruime collage van de foto's. Samen bepalen we welke voor het bedrijf de meest geschikte zijn. U ontvangt daarna de foto's  in de maximale resolutie. Ze zijn daarna uw eigendom en vrij te gebruiken. Wij leveren op maat waarbij wij uitgaan van een pakket bestaande uit een oriëntatiegesprek, een rondleiding, één dag fotograferen, nabewerken, fotobespreking en levering van de gewenste foto's op USB stick. 

 

fotograaf bedrijfsreportage 

 

Uitbreiding basispakket

pakket bedrijfsfotografie

U kunt dit basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een photoshoot van uw team inclusief visagie etc. Maar ook is er de mogelijkheid om een fotoboek of album samen te stellen. Deze kunnen uitstekend worden gebruikt tijdens uw bedrijfspresentaties op beurzen etc. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tarieven

Binnen een week ontvangt u een ruime collage van de foto's. Samen bepalen we welke voor het bedrijf de meest geschikte zijn.

U ontvangt daarna de foto's  in de maximale resolutie. Ze zijn daarna uw eigendom en vrij te gebruiken.

Wij leveren op maat waarbij wij uitgaan van een pakket bestaande uit een oriëntatiegesprek, een rondleiding, één dag fotograferen, nabewerken, fotobespreking en levering van de gewenste foto's op USB stick. 

Voor dit complete pakket, voor een middelgroot bedrijf, moet u rekenen op een basisprijs van  € 845 exclusief BTW en  reiskosten van € 0,29 per kilometer  buiten een straal van 30km vanaf Steenwijk.

U kunt dit basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een photoshoot van uw team inclusief visagie etc. Maar ook is er de mogelijkheid om een fotoboek of album samen te stellen. Deze kunnen uitstekend worden gebruikt tijdens uw bedrijfspresentaties op beurzen etc. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

        .  .  .  

 

               

 

  

 

VRAGEN?

Bergsma Photography is gevestigd te Overijssel (Steenwijk) en verzorgt professionele trouwreportages, photoshoots, bedrijfsreportages, zwangerschaps- en geboortefotografie. Meer weten over ons aanbod?

FOTOGRAFIE

 

 

Direct contact

Direct een afspraak maken voor een photoshoot? Laat je gegevens bij ons achter: