Informatie aanvragen
+31 (0)6 533 33 722
Inspireren, leren & fotograferen

Event fotografie

U wilt graag een impressie van een congres, conferentie of andersoortig zakelijk of privé evenement. Want het evenement is zo weer voorbij en wat rest zijn herinneringen. Maar vaak wil je deze herinneringen delen om emotionele of commerciële redenen. Daarom wilt u dat het enthousiasme van de medewerkers en bezoekers in beeld wordt gebracht. Per slot van rekening is dat het visite kaartje van de organisatie of die dierbare familieherinnering.

Naast deze zakelijke evenementen zijn er natuurlijk veel privé  gebeurtenissen die ook de moeite waard zijn om te worden vastgelegd door de camera. Huwelijksjubilea en reünies zijn maar een paar voorbeelden

 

 

 

Dit doen wij

fotograaf inhuren evenement

Als fotograaf letten we vooral op emoties en interacties tussen de aanwezige gasten. Daarbij nemen wij natuurlijk alle discretie in acht en werken op de achtergrond. Het gaat ons om het vastleggen van de voor u belangrijke momenten waarbij de juiste sfeer getoond moet worden. En daarbij maakt het vanzelfsprekend niet uit of het om een zakelijk of privé evenement gaat. In principe werken we altijd met twee fotografen. Dat doen we ook bij bruiloften en weten we zeker dat er geen enkel belangrijk moment wordt gemist.

U ontvangt de foto’s en u bepaalt wie ze nog meer te zien krijgt of voor welk doel je ze gaat gebruiken. De foto’s worden in hoge resolutie geleverd op een USB stick.

 

 

fotografie evenementen

 

Tarieven

  • 4 uur eventfotografie : € 495 exclusief BTW
  • 8 uur eventfotografie: € 895 exclusief BTW
  • Ieder extra uur: € 95 exclusief BTW

 

 

 

Direct contact

Indien je belangstelling heeft voor een reportage, komen we altijd eerst kennismaken en horen we graag jouw wensen. Daarmee gaan wij aan de slag. Laat je gegevens bij ons achter en we nemen contact met je op: